Beleef de Ontgroeningsdag vanuit uw luie stoel

Op woensdag 23 juni was de Ontgroeningsdag 2021 met zo’n 70 aanwezigen meer dan goed bezet. Voor wie geen gelegenheid had er bij te zijn, en voor wie de lezingen nog eens goed tot zich wil nemen, presenteren we hier de video-opnames en geven we ook de presentaties als pdf-bestand vrij.

Lezingen en discussies Ontgroeningsdag Paardekrachten, Angstpsychose en Elitaire Wiebelwatts. onnavolgbare coronabeleid van de regering

David Dirkse: “Paardekrachten, Angstpsychose en Elitaire Wiebelwatts.”

David Dirkse is voor een aantal van u geen onbekende. Op LinkedIn geeft hij repliek bij vele energie- en welvaart-gerelateerde onderwerpen en legt hij de achilleshiel van diverse veelal “groene” bijdragen en redeneringen genadeloos en op compacte wijze bloot. David is van origine meer auteur dan spreker, maar laat u verrassen door dit optreden dat daarmee een primeur is.

Presentatiedeel

Ralf Dekker: Ophef en The Great Reset

Ralf kan putten uit zijn ervaring als bankier, Eerste Kamer lid, Provinciale Statenlid, Voorzitter van de Renaissancestichting en zelfs het voorzitterschap van De Groene Rekenkamer. Daarmee is hij als geen ander gekwalificeerd om een visie neer te zetten op de turbulente ontwikkelingen van deze tijd.

Presentatiedeel

Discussiedeel

Evert Jesse: De RES, energiestrategie of energiesabotage?

Evert Jesse is prominent lid van het RES-team dat in het afgelopen jaar een veelvoud van RESsen analyseerde en daar rapporten over schreef. De RES staat voor Regionale Energie Strategie. Of het die naam waardig is, hoort u hier. Elders op de website vindt u de rapporten.

Theo Schetters: Vaccinaties tegen corona, hoe nu verder?

Theo schreef al een aantal stukken voor de Groene Rekenkamer en verwierf landelijke vermaardheid met zijn prominente, genuanceerde en deskundige kritiek op het onnavolgbare coronabeleid van de regering en de medische beroepsgroep. Hier in deze lezing zet hij de epidemie en zijn ernstige bedenkingen tegen de gehaaste inzet van nieuwe technologie vaccinaties op een rij.

Het interview achteraf: Theo Richel interviewt Theo Schetters

De volledige lezing: