Interview met professor Bhakdi

“Corona Ontmaskerd” verschijnt over twee weken.

In een eerder bericht, presenteerden we het vertaalde proefhoofdstuk “De Inentingsroes”. We hebben vanaf het verschijnen van de Duitse uitgave van Corona Unmasked (opvolger van Corona Vals Alarm?)  hard gewerkt aan de vertaling en krijgen nu bevestigd dat het boek in de tweede week van juli leverbaar is. Voorbestellen kan hier.

Vanaf maart besteedden we aandacht aan Ivermectine, als probaat middel tegen de ziekte – voor het geval dat. Met het druk bezochte webinar met dokter Pierre Kory als spreker diepten we dat nog even uit, en de nieuw opgezette Corona pagina presenteerden we een overzicht voor wie meer informatie zoekt.

Op de Ontgroeningsdag sprak professor Theo Schetters over de toekomst van vaccinatie tegen corona. Die presentatie verwachten we binnen een week online te zetten.

Bhakdi en Reiss schreven in februari op dat zij stollingsproblemen verwachtten ten gevolge van de nieuwe types vaccinatie en legden uit waaróm. Daar waren zij wellicht de eersten die daarmee naar buiten kwamen. Inmiddels weten we van vele gevallen van stollingsproblemen uit de praktijk, waarvan Bhakdi zegt dat die echter nog maar een tipje van de ijsberg zijn. Die hypothese is bevestigd door metingen van D-dimeren in het bloed vóór en ná vaccinatie. Hierover en meer kunt u alvast te weten komen in dit interview dat Tom Zwitser van uitgeverij Blauwe Tijger onlangs met hem had in Bhakdi’s woonplaats Kiel.

U zult begrijpen dat we het nodig vinden deze informatie te delen. Zeker nu men op grote schaal jonge mensen wil vaccineren met experimentele producten.

Youtube is nogal gevoelig voor kritische analyses die wijzen op gevaren van gen-vaccinaties. Op 30 juni was de video verwijderd. Het bericht over D-dimeren, dat bij 30% van de gevaccineerde mensen wijst op stollingsverschijnselen is dan ook verontrusten nieuws. Gelukkig heeft Blue Tiger een eigen server en platform, Bluetube genaamd.