Ed Nijpels, Liberale lotgenoot, ik betaal je lidmaatschap van GroenLinks

Donderdag 19 mei 2016

Een gastbijdrage van Gert-Jaap van Ulzen

Dhr. Ed Nijpels heeft door zuivere onkunde, grenzeloze zelfoverschatting en frauduleus flamboyant gedrag, een track record opgebouwd. Eéntje waarvoor een ordentelijke politieke volkspartij als onze VVD, zich ten diepste voor zou moeten schamen.

Onze ‘borger van het energieakkoord’ is ongetwijfeld een uitmuntend bestuurder, maar zit in het energielandschap vooral in plaats van Romana achter op de scooter http://bit.ly/250RlOs

Citaat Quote; ‘Pijnlijk is dat uitgerekend Ed Nijpels … hij is tevens voorzitter van de SER-commissie die de uitvoering van het in 2013 tussen de overheid en diverse organisaties gesloten Energieakkoord voor duurzame groei moet borgen.’   #Quote2015   http://bit.ly/1WDmxlB

Dhr. Nijpels was – en is – direct mede-verantwoordelijk voor het faillissement van de duurzame firma Econcern in 2009. De duurzame dromen van Dhr. Ed Nijpels hebben een maatschappelijke schade opgeleverd van meer dan één miljard.

Bakkers, slagers, groenteboeren … maar ook u en ik als andere belastingbetalers – hebben daarvan de rekening. En juist deze politieke charlatan – Ed Nijpels – denkt dat diegenen die de rekening moeten betalen van zijn ‘afdeling wensdenken’ dit klakkeloos én blijvend accepteren.

Wanneer Dhr. Ed Nijpels van mening is, dat hij een serieuze rol kan/moet spelen binnen de uitvoering van het Energieakkoord, gaat hij eerst maar eens het akkefietje #Econcern ordentelijk oplossen. Persoonlijke integriteit staat bij onze VVD immers hoog in het vaandel.

Mijn – persoonlijk – advies aan Dhr Ed Nijpels? Blijven lachen onder het gouden poortje, zolang het nog kan. Het alternatief bestaat namelijk uit pek & veren. Hetgeen de geschiedenis boekjes nogal ruimschoots haalt.

Kwel het liberaal gedachte goed noch langer noch meer en Ed … wordt aub lid van GroenLinks. Gezien de claim van de Econcern curatoren, ben ik de beroerdste niet … ik betaal dat.

Is getekend – op persoonlijke titel; GJ van Ulzen, bestuurslid VVD afdeling Leeuwarden